Losos sashimi
30 min.
Ingredience
- 450gramůLosos - filety
- 1kusKedlubna
- Přísady
- 1decilitrOmáčka sojová - Tamari
- 1lžíceZázvor nakládaný
- 0,5lžičkaWasabi pasta
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
142 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
4 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
724 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Lososa zbavíme kůže a naporcujeme na 3 cm široké čtverečky. Maso položíme na prkénko a krájíme ho proti vláknu na tenké plátky. Čtverců bychom měli vytvořit cca 30.
- 2Plátky lososa položíme na talíř, přidáme hromádku nudliček z kedlubny. Do menších misek dáme sójovou omáčku, pastu wasabi a zázvor. Trochu pasty wasabi smícháme se sójovou omáčkou, do té potom namáčíme maso. Podáváme s nakládaným zázvorem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.