Losos sashimi

30 min.
Japonsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
142 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
4 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
724 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lososa zbavíme kůže a naporcujeme na 3 cm široké čtverečky. Maso položíme na prkénko a krájíme ho proti vláknu na tenké plátky. Čtverců bychom měli vytvořit cca 30.
  • 2
    Plátky lososa položíme na talíř, přidáme hromádku nudliček z kedlubny. Do menších misek dáme sójovou omáčku, pastu wasabi a zázvor. Trochu pasty wasabi smícháme se sójovou omáčkou, do té potom namáčíme maso. Podáváme s nakládaným zázvorem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.