Magdalenkový likér

20 min.
Česká republika

Ingredience

    • 250mililitrůHruškovice
    • 80gramůSirup cukrový
    • 20gramůCukr hroznový (glukóza)
    • 0,5lžičkaKyselina citrónová
    • 700mililitrůDžus hruškový
Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
99 kcal
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do většího nerezového hrnce nalijeme 650 ml dobře vyčištěné hruškové šťávy a smícháme ji s 250 ml hruškového destilátu (min. 80% objem.) Do tekutiny přidáme 80 g a 20 g glukózy. Směs rozmícháme tyčovým mixérem.
  • 2
    Pode chuti přidáme kyselinu citronovou.
  • 3
    Obsah alkoholu v 1 litru likéru je přibližně 20%.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.