Mahábaléšvarský meloun s třešněmi

40 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
369 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
6 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
1 g
Cukr
40 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Třešně vypeckujeme, smícháme s cukrem a svaříme v malém množství vody. Jakmile začne směs houstnout, třešně vyjmeme a sirup odložíme. Z melounů odřízneme vršky, odstraníme zrníčka a z dužiny lžící vykrájíme kousky. V melounech je smícháme s třešněmi a necháme vychladit v lednici. Poté dozdobíme zmrzlinou a ušlehanou smetanou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.