Majolková bábovka Ládi Hrušky

50 min.
Evropa

Ingredience

    • 400gramůMouka polohrubá
    • 120gramůCukr krupice
    • 250mililitrůMléko polotučné
    • 200mililitrůMajonéza
    • 1kusKypřicí prášek do pečiva
Počet porcí:
16

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
210 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
10 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
942 mg
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse společně dobře promícháme mouku, cukr, prášek do pečiva, mléko a asi 6 lžic majonézy tak, aby vznikla hladká směs.
  • 2
    Těsto nalijeme do vymazané a moukou vysypané formy na bábovku a pečeme v troubě předehřáté na 170 °C asi 40 minut, dokud se těsto nelepí na špejli.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.