Makaronový hřbet s ořechy

120 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
860 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
60 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
6 g
Cukr
34 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Makarony uvaříme dle návodu výrobce, slijeme a necháme dobře okapat.
  • 2
    Vejce rozšleháme s mlékem, přisypeme cukr.
  • 3
    Uvařené těstoviny přendáme do máslem vymazané zapékací mísy na hřbet.
  • 4
    Zalijeme mléčnou omáčkou a dáme péct při 180 °C cca 60 minut ve vodní lázni.
  • 5
    Upečené těstoviny vyjmeme z trouby a necháme vystydnout, poté vložíme na půl hodiny do chladničky.
  • 6
    Ořechy nasekáme a smícháme s medem.
  • 7
    Vychlazený hřbet vyklopíme, nakrájíme na silnější plátky a zalijeme medem s ořechy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.