Makarony s ledvinkami
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 200gramůŠpagety, Makarony vařené
- 200gramůTelecí ledviny
- 2kusyRajčata
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaKmín celý
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 40gramůSýr Eidam cihla 40%
- 0,5litrVoda pitná
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
459 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
17 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Očištěné ledvinky namočíme asi na 1 hodinu do mléka. Potom je propláchneme studenou vodou, nakrájíme na kousky a zprudka nasucho opečeme. Podlijeme vývarem z cibule a kmínu a dusíme.
- 2Poloměkké ledvinky zahustíme nasucho opraženou moukou, osolíme, přidáme oloupaná, nakrájená rajčata a dodusíme.
- 3Do ledvinek zamícháme uvařené makarony, posypeme nastrouhaným sýrem, nasekanou pažitkou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.