Makedonská pogača se sýrem

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
429 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
32 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
454 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse si rozkvedláme vajíčka, přidáme k nim jogurt, olej, nastrouhaný sýr, prášek do pečiva, mouku a vypracujeme hladké těsto. Zapékací menší mísu vymažeme olejem a těsto opatrně vyklopíme.
  • 2
    Povrch potřeme vodou a dáme péct do dobře vyhřáté trouby, pečeme při 175 °C přibližně 30 minut do zlatohněda.
  • 3
    Makedonskou pogaču podáváme horkou, například místo chleba. Je velmi chutná.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.