Maková nádivka

25 min.
Česká republika

Ingredience

    • 80gramůCukr krupice
    • 40gramůPerník
    • 0,5lžičkaCitronová kůra
    • 1lžičkaKakao - prášek
    • 3špetkySkořice mletá
    • 1kusCukr vanilka
    • 200gramůMák mletý
    • 2,5decilitryMléko polotučné
Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1570 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
89 g
Sacharidy
169 g
Vláknina
41 g
Cukr
78 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V mléce uvaříme umletý mák do husté hmoty.
  • 2
    Do vychladlého máku vmícháme cukr, vanilkový cukr, nastrouhaný perník, citronovou kůru, skořici, kakao a vše dobře promícháme.
  • 3
    Studenou nádivkou pak plníme těsto.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.