Makrela po anglicku
45 min.

Ingredience
- 1200mililitrůVývar rybí
- 30gramůŽelé rybízové
- 600gramůMakrela obecná
- 600gramůBramborová kaše
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
393 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
18 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Do hrnce nalijeme rybí vývar, zahřejeme a přidáme lžíci rybízového želé. Mícháme, až se želé v horkém vývaru rozpustí.
- 2Do vroucího vývaru vložíme makrelu, kterou jsme nakrájeli na podkovy. Vaříme na mírném ohni pozvolna 30 minut. Scedíme a necháme okapat.
- 3Podáváme s bramborovou kaší a každou porci přelijeme lžící vývaru, ve kterém se ryba vařila.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.