Makrela po anglicku

45 min.
Evropa

Ingredience

    • 1200mililitrůVývar rybí
    • 30gramůŽelé rybízové
    • 600gramůMakrela obecná
    • 600gramůBramborová kaše
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
393 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
18 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce nalijeme rybí vývar, zahřejeme a přidáme lžíci rybízového želé. Mícháme, až se želé v horkém vývaru rozpustí.
  • 2
    Do vroucího vývaru vložíme makrelu, kterou jsme nakrájeli na podkovy. Vaříme na mírném ohni pozvolna 30 minut. Scedíme a necháme okapat.
  • 3
    Podáváme s bramborovou kaší a každou porci přelijeme lžící vývaru, ve kterém se ryba vařila.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.