Malinová jogurtová zmrzlina

375 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
185 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
3 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
6 g
Cukr
32 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mixéru dáme maliny a rozmixujeme na hladkou kaši. Propasírujeme přes síto do misky, abychom zachytili zrníčka. Přidáme cukr a promícháme.
  • 2
    Přidáme malinový a řecký jogurt a promícháme.
  • 3
    Vložíme do mrazuvzdorné misky, zakryjeme a na 2 hodiny dáme do mrazáku.
  • 4
    Necháme vychladit velkou mísu.
  • 5
    Malinovou kaši dáme do vychlazené mísy a rozmačkáme vidličkou, abychom rozbili ledové krystaly a kaše byla hladká.
  • 6
    Zakryjeme víčkem, vložíme do mrazáku a 4 hodiny necháme tuhnout.
  • 7
    30 minut před podáváním přemístíme zmrzlinu do lednice, aby povolila.
  • 8
    Podáváme v kopečcích, ozdobenou mátou a malinami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.