Malinovka

20 min.
Evropa

Ingredience

    • 250gramůMaliny
    • 50mililitrůCitronová šťáva
    • 100mililitrůPomerančová šťáva
    • 150mililitrůSirup malinový
    • 700mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
103 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maliny omyjeme, vložíme do misky, zalijeme citronovou a pomerančovou šťávou, sirupem, maliny vidličkou rozmačkáme a necháme uležet aspoň 10 až 15 minut. Malinovou hmotu přecedíme a propasírujeme přes sítko, čímž se zbavíme zrníček. Výslednou hmotu nalijeme do skleněného džbánu, doplníme studenou vodou nebo minerálkou a promícháme.
  • 2
    Limonádu podáváme ve vysokých sklenicích s ledem a slámkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.