Malinový krém se šlehačkou a želatinou

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
595 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
24 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
8 g
Cukr
45 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Utřeme do pěny cukr se žloutky.
  • 2
    Prolisujeme přes sítko maliny.
  • 3
    Želatinu namočíme do vody a za stálého míchání zahřejeme a přilijeme do šťávy.
  • 4
    Ze smetany ušleháme tuhou šlehačku a vmícháme se žloutky a cukrem do prochladlé malinové hmoty.
  • 5
    Máslem vymažeme mísu, naplníme krémem a dáme na noc do lednice. Další den ponoříme mísu na chvilinku do horké vody a krém lehce vyklopíme do skleněné mísy a ozdobíme ovocem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.