Malinový rosol
35 min.
Ingredience
- 500gramůMaliny
- 200gramůCukr krupice
- 0,7litrVoda pitná
- 30gramůŽelatina
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
227 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
1 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
7 g
Cukr
44 g
Postup přípravy
- 1Maliny opláchneme, rozmačkáme a prolisujeme přes hustý cedník. Želatinu rozpustíme ve vodě a pozvolna zahříváme, až zprůhlední, horkou vmícháme do malinového protlaku, přidáme cukr a trochu vody a důkladně rozmícháme. Do poháru dáme pár čerstvých malin, zaliujeme rosolem a dáme vychladit. Podáváme jako osvěžující občerstvení.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.