Maliny sterilované ve vlastní šťávě

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
372 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
2 g
Sacharidy
92 g
Vláknina
16 g
Cukr
73 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maliny přebereme, na sítu propláchneme vodou a necháme okapat. Nasypeme do keramické mísy, zasypeme cukrem a necháme odstát do druhého dne.
  • 2
    Poté maliny rozdělíme do sklenic a zalijeme vyluhovanou šťávou. Uzavřeme, urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a při teplotě 80°C sterilujeme po dobu 20 minut. Po vychladnutí vyjmeme a uložíme na temném a suchém místě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.