Maliny sterilované ve vlastní šťávě
35 min.
Ingredience
- 3kilogramyMaliny
- 750gramůCukr krystal
Počet porcí:
12Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
372 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
2 g
Sacharidy
92 g
Vláknina
16 g
Cukr
73 g
Postup přípravy
- 1Maliny přebereme, na sítu propláchneme vodou a necháme okapat. Nasypeme do keramické mísy, zasypeme cukrem a necháme odstát do druhého dne.
- 2Poté maliny rozdělíme do sklenic a zalijeme vyluhovanou šťávou. Uzavřeme, urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a při teplotě 80°C sterilujeme po dobu 20 minut. Po vychladnutí vyjmeme a uložíme na temném a suchém místě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.