Mandlové bílkové hrudky
60 min.
Ingredience
- 120plátkůMandle plátky
- 6kusůVaječný bílek slepičí
- 20gramůMouka pšeničná hrubá
- 1litrVoda pitná
- 420gramůCukr krupice
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
362 kcal
Bílkoviny
6 g
Sacharidy
87 g
Vláknina
96 mg
Cukr
83 g
Postup přípravy
- 1Mandlové plátky, cukr, bílky a hrubou mouku šleháme v nádobě umístěné ve vodní lázni do zahřátí a do zhoustnutí.
- 2Z připravené hmoty tvarujeme na plech vyložený pečicím papírem malé hrudky. Pečeme je (sušíme) v troubě vyhřáté asi na 100 stupňů Celsia přibližně 40 minut dorůžova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.