Mandlové čepičky

25 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
276 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
6 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
236 mg
Cukr
45 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo necháme rozpustit, odstavíme z plotny a necháme vystydnout.
  • 2
    Bílky smícháme s moučkovým cukrem, přidáme mouku a máslo. Vypracujeme těsto, které necháme v chladu odležet 24 hodin.
  • 3
    Plech vymažeme máslem a z těsta na něm tvoříme placičky o průměru 6 cm.
  • 4
    Ty posypeme mandlemi.
  • 5
    Pečeme při 200 °C 10 minut.
  • 6
    Podáváme vystydlé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.