Mandlové panenky
40 min.
Ingredience
- 2lžíceOlej olivový
- 150gramůMandle pražené solené
- 6lžicKoření Steak 7 pepřů
- 150gramůSmetana 33% (šlehačka)
- 150gramůSýr Eidam cihla 30%
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 600gramůVepřová panenka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
460 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
31 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
251 mg
Cukr
26 mg
Postup přípravy
- 1Umyté panenky rozkrojíme, na jednu půlku naskládáme solené mandle a druhou půlkou přeložíme.
- 2Sýr nastrouháme na silnějším struhadle, přidáme smetanu a smícháme dohromady.
- 3Na suché pánvi maso zprudka opečeme, potřeme máslem, posypeme červenou paprikou, zakapeme olejem, obalíme v koření na steaky, dáme do zapékací mísy, zalijeme smetanou a sýrem, vložíme do trouby, kde pečeme asi 20 minut. Hotové panenky nakrájíme na porce.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.