Mandlové panenky

40 min.

Ingredience

    • 2lžíceOlej olivový
    • 150gramůMandle pražené solené
    • 6lžicKoření Steak 7 pepřů
    • 150gramůSmetana 33% (šlehačka)
    • 150gramůSýr Eidam cihla 30%
    • 1lžičkaPaprika mletá sladká
    • 1lžíceMáslo čerstvé
    • 600gramůVepřová panenka
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
460 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
31 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
251 mg
Cukr
26 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Umyté panenky rozkrojíme, na jednu půlku naskládáme solené mandle a druhou půlkou přeložíme.
  • 2
    Sýr nastrouháme na silnějším struhadle, přidáme smetanu a smícháme dohromady.
  • 3
    Na suché pánvi maso zprudka opečeme, potřeme máslem, posypeme červenou paprikou, zakapeme olejem, obalíme v koření na steaky, dáme do zapékací mísy, zalijeme smetanou a sýrem, vložíme do trouby, kde pečeme asi 20 minut. Hotové panenky nakrájíme na porce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.