Mandlové želé z odtučněného mléka

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
90 kcal
Bílkoviny
7 g
Sacharidy
11 g
Cukr
1 g
Vápník
226 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrolu svaříme mléko s mandlovým extraktem.
  • 2
    Plátky želatiny namočíme do trochy studené vody, aby změkly.
  • 3
    Svařené mléko odstavíme z plotny a vmícháme do něj odkapané plátky želatiny. Mícháme, dokud se želatina úplně nerozpustí.
  • 4
    Směs vlijeme do vhodné formy - vrstva směsi má být vysoká nejméně 1cm.
  • 5
    Želé necháme v chladu ztuhnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.