Mandlovo-čokoládové řezy

50 min.
Evropa

Ingredience

  • Na potření
    • 150gramůPoleva čokoládová
  • Těsto
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
883 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
60 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
4 g
Cukr
47 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse rozetřeme zméklé máslo dohladka. Přidáme cukr, jedno po druhém vejce a vše utřeme do pěny. Přimícháme kakao, rum, nastrouhanou čokoládu a mleté mandle. Nakonec vmícháme prosátou mouku.
  • 2
    Těsto rozetřeme na plech vyložený pečicím papírem (rozměr 30x25cm) a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 25 minut. Po upečení necháme z plátu krátce odpařit vlhkost.
  • 3
    Po vychladnutí plát potřeme rozpuštěnou čokoládovou polevou a po ztuhnutí krájíme na řezy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.