Mandlový krém s rumem

20 min.
Evropa

Ingredience

    • 90gramůMandle mleté
    • 90gramůMáslo
    • 90gramůCukr moučkový
    • 1kusVejce slepičí
    • 9gramůMaizena - kukuřičný škrob
    • 9gramůRum
Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
344 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
19 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
2 g
Cukr
29 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo necháme změknout a utřeme je ve větší míse.
  • 2
    Mandle nastrouháme a spolu s cukrem vsypeme přes husté síto na utřené máslo. Vše dobře umícháme. Do husté směsi přidáme vejce. Ručně mícháme tak dlouho, až se ingredience rovnoměrně propojí.
  • 3
    Na závěr přimícháme rum a škrob. Dobře propracujeme, mísu přikryjeme fólií a dáme vychladit do lednice.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.