Mandlový krém s rumem
20 min.
Ingredience
- 90gramůMandle mleté
- 90gramůMáslo
- 90gramůCukr moučkový
- 1kusVejce slepičí
- 9gramůMaizena - kukuřičný škrob
- 9gramůRum
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
344 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
19 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
2 g
Cukr
29 g
Postup přípravy
- 1Máslo necháme změknout a utřeme je ve větší míse.
- 2Mandle nastrouháme a spolu s cukrem vsypeme přes husté síto na utřené máslo. Vše dobře umícháme. Do husté směsi přidáme vejce. Ručně mícháme tak dlouho, až se ingredience rovnoměrně propojí.
- 3Na závěr přimícháme rum a škrob. Dobře propracujeme, mísu přikryjeme fólií a dáme vychladit do lednice.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.