Mandlový pudink
60 min.
Ingredience
- 60gramůCukr moučkový
- 6kusůVaječný bílek slepičí
- 100gramůMandle mleté
- 2kusyCukr vanilka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
280 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
14 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
2 g
Cukr
15 g
Postup přípravy
- 1Z bílků ušleháme pevný sníh. Přidáme moučkový a vanilkový cukr a znovu vyšleháme. Nakonec zlehka přimícháme umleté mandle.
- 2Hmotu vložíme do vymazané a strouhankou vysypané pudinkové formy, uzavřeme a uvaříme ve vařící vodě.
- 3Uvařený pudink opatrně vyklopíme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.