Marinované kuřecí saté

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
180 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
4 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
456 mg
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí maso nakrájíme na kostky velikosti cca 2 cm. Na marinádu v míse rozmícháme vodu s arašídovou pomazánkou, medem, sójovou omáčkou, citronovou šťávou, sambalem, strouhaným zázvorem a nasekanou cibulí. Vložíme kousky masa a necháme marinovat minimálně 2 hodiny.
  • 2
    Poté kuře vyndáme z marinády, tu přelijeme do kastrůlku, přivedeme k varu a na mírném ohni necháme trochu zredukovat.
  • 3
    Maso napícháme na špízové jehly nebo špejle a grilujeme cca 5 minut. Podáváme teplé s marinádou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.