Marinovaný tuňák na grilu

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
388 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
20 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
178 mg
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi smícháme sójovou omáčku, saké a cukr, zahříváme, dokud se cukr nerozpustí. Do této ještě teplé marinády vložíme filety z tuňáka a necháme chvíli uležet. Zatím vymícháme z majonézy a pasty wasabi omáčku. Tuňáka vyjmeme, pokapeme olejem a grilujeme z obou stran dozlatova. Marinádu na pánvi mírně povaříme, aby ztratila na objemu a zhoustla. Tuňáka podáváme přelitého teplou marinádou s omáčkou wasabi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.