Marmeláda rajčatová s hruškami

200 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
20

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
263 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
5 g
Cukr
58 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá rajčata i hrušky nakrájíme na kousky. Vložíme zvlášť do hrnců a za častého míchání vaříme na silnějším ohni do rozvaření. Ještě horké rozvařené hrušky i rajčata rozmixujeme, dáme do jednoho hrnce, zasypeme cukrem, vanilkovým cukrem. Pokračujeme ve vaření (před dokončením vaření přidáme Sorban), přilijeme rum a stáhneme ze sporáku.
  • 2
    Ještě horkou marmeládu rozlijeme do suchých teplých sklenic, ihned zavíčkujeme. Poklademe je víčky dolů na 10 minut, potom je obrátíme a necháme vychladnout. Vychlazené uskladníme na chladném místě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.