Marmeláda rajčatová se sirupem
32 min.
Ingredience
- 600gramůRajčata
- 400mililitrůVoda pitná
- 100mililitrůSirup Monin - citron a limetka
- 10gramůCitronová kůra
- 300gramůCukr želírovací
Počet porcí:
12Postup přípravy
- 1Rajčata spaříme horkou vodou, oloupeme, rozkrojíme, vyndáme jadérka a dužinu vložíme do mixéru. Rozmixujeme na kaši. Rajčatovou kaši přendáme do hrnce, zalijeme vodou, sirupem, přidáme strouhanou citronovou kůru, povaříme 6 minut, přisypeme želírovací cukr a vaříme ještě několik minut do zhoustnutí. Hrnec odstavíme, marmeládu necháme chvilku odpočinout a nalijeme ji do spařených sklenic, uzavřeme víčky a necháme na chladném místě vystydnout.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.