Marmeláda z čerstvých třešní

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
279 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
2 g
Cukr
58 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Třešně očistíme, otrháme stopky, důkladně omyjeme a vypeckujeme. Poté je umeleme na masovém mlýnku a přemístíme do kastrolu. Za stálého míchání vaříme do zhoustnutí. Přidáme cukr a znovu vaříme, dokud se nerozpustí a džem nemá požadovanou konzistenci.
  • 2
    Horkou marmeládu ihned rozdělíme do skleniček, necháme vychladnout, uzavřeme a uložíme na temném a suchém místě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.