Marmeláda z lesních jahod

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
579 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
147 g
Vláknina
883 mg
Cukr
143 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jahody přebereme, očistíme, omyjeme a 1.5kg nasypeme do kastrolu. Rozvaříme, přisypeme cukr, promícháme a znovu vaříme, dokud se nerozpustí. Poté přidáme zbylé jahody a za stálého míchání dál vaříme do zhoustnutí.
  • 2
    Hotový džem necháme mírně vychladnout, rozdělíme do skleniček a po vystydnutí zavíčkujeme.
  • 3
    Uložíme na suchém a temném místě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.