Mascarponový krém - náplň do koláčů a zákusků

15 min.
Evropa

Ingredience

    • 220gramůMascarpone
    • 30gramůCukr moučkový
    • 120gramůČokoláda bílá
    • 1,2decilitrySmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
345 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
28 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sýra mascarpone v míse smícháme s cukrem a rozehřátou vychladlou bílou čokoládou.
  • 2
    Elektrickým šlehačem krém vyšleháme dohladka. Postupně přidáváme smetanu a krém pomalu prošleháváme do zhoustnutí.
  • 3
    Množství stačí na naplnění jednoho korpusu o průměru 22-23 cm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.