Mascarponový krém - náplň do koláčů a zákusků
15 min.
Ingredience
- 220gramůMascarpone
- 30gramůCukr moučkový
- 120gramůČokoláda bílá
- 1,2decilitrySmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
345 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
28 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Sýra mascarpone v míse smícháme s cukrem a rozehřátou vychladlou bílou čokoládou.
- 2Elektrickým šlehačem krém vyšleháme dohladka. Postupně přidáváme smetanu a krém pomalu prošleháváme do zhoustnutí.
- 3Množství stačí na naplnění jednoho korpusu o průměru 22-23 cm.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.