Máslo bylinkové

10 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
52 kcal
Tuky
6 g
Vláknina
40 mg
Vápník
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo necháme částečně změknout. Potom je promícháme s bylinkovou směsí, ztvarujeme do válečku a zabalíme do pergamenového papíru nebo do fólie.
  • 2
    Bylinkové máslo uložíme do chladničky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 31. 10. 2015
Máslo bylinkové
Fajn recept na bylinkové máslo, přidávám ještě špetku soli, ale není to třeba. Balím do fólie a používám buď směs bylinek dle sezóny, nebo ty, které mi budou chutnat v kombinaci jídla kde budu máslo používat. Taky se dá udělat jen s jedním druhem, např s petrželkou nebo pažitkou.