Máslo bylinkové
10 min.
Ingredience
- 70gramůMáslo čerstvé
- 40gramůBylinky čerstvé - svazek
Počet porcí:
10Postup přípravy
- 1Máslo necháme částečně změknout. Potom je promícháme s bylinkovou směsí, ztvarujeme do válečku a zabalíme do pergamenového papíru nebo do fólie.
- 2Bylinkové máslo uložíme do chladničky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 31. 10. 2015
Máslo bylinkové
Fajn recept na bylinkové máslo, přidávám ještě špetku soli, ale není to třeba. Balím do fólie a používám buď směs bylinek dle sezóny, nebo ty, které mi budou chutnat v kombinaci jídla kde budu máslo používat. Taky se dá udělat jen s jedním druhem, např s petrželkou nebo pažitkou.