Máslový moka krém

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
280 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
24 g
Sacharidy
16 g
Cukr
15 g
Vápník
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse v horké vodní lázni třeme žloutky s cukrem tak dlouho, až vznikne krém. Postupně přiléváme za stálého míchání horkou kávu, až z řídké směsi vznikne opět krém.
  • 2
    Odstavíme z lázně a necháme za občasného promíchání vychladnout na pokojovou teplotu.
  • 3
    V míse ušleháme změklé máslo do pěny. Po lžících přidáváme moka krém a mícháme, dokud nezískáme hladký krém.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.