Matjes v majonéze
25 min.
Ingredience
- 1kusSalát hlávkový
- 1kusMatjesy - filet
- 1kusCitrony
- 150gramůMajonéza
- 3kusyOkurky nakládané
- 3lžíceSmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
381 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
36 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Francouzskou majonézu získáme smícháním majonézy se šlehančkou, do níž zamícháme matjesa nakrájeného na proužky a nechám více jak 2 hodiny odležet.
- 2Na mísu vyskládáme oprané listy hlávkového salátu, na něj navršíme matjesa v majonéze a do středu zapíchneme srdíčko salátu. Kolem ozdobíme půlkolečky citrónu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.