Medová ovesná kaše se slunečnicovými semínky

5 min.
Česká republika

Ingredience

    • 80gramůOvesné vločky
    • 320mililitrůMléko polotučné
    • 2lžíceMed včelí
    • 2lžíceSemínka slunečnicová loupaná
Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
64 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
2 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
728 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Večer ovesné vločky dobře promyjeme, scedíme, vrátíme do rendlíku, zalijeme mlékem a dáme do chladničky na noc.
  • 2
    Ráno nabobtnalé vločky za stálého míchání krátce povaříme (2-3 minuty) a ochutíme medem.
  • 3
    Na talíři kaši posypeme loupanými slunečnicovými semínky a hned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.