Medová teriyaki žebírka
95 min.
Ingredience
- 2kilogramyVepřová žebra
- 150gramůKečup
- 140gramůChilli omáčka
- 3lžíceOmáčka sójová
- 140gramůMed včelí
- 4lžíceWhisky
- 3lžíceOmáčka Teriyaki
- 2lžíceBarbecue Seasoning
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1584 kcal
Bílkoviny
82 g
Tuky
118 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
315 mg
Cukr
30 g
Postup přípravy
- 1Žebra posypeme barbecue kořením, dáme je do pekáče a přiklopená pečeme jednu hodinu na 160 °C.
- 2Připravíme si omáčku - smícháme kečup, sójovou omáčku, med, teriyaki omáčku, chilli omáčku, whiskey a povaříme 5 minut.
- 3Hotová žebra potřeme omáčkou a 10 minut pečeme na 200 °C. Poté znovu potřeme a pečeme dalších 10 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.