Medová teriyaki žebírka

95 min.

Ingredience

    • 2kilogramyVepřová žebra
    • 150gramůKečup
    • 140gramůChilli omáčka
    • 3lžíceOmáčka sójová
    • 140gramůMed včelí
    • 4lžíceWhisky
    • 3lžíceOmáčka Teriyaki
    • 2lžíceBarbecue Seasoning
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1584 kcal
Bílkoviny
82 g
Tuky
118 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
315 mg
Cukr
30 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žebra posypeme barbecue kořením, dáme je do pekáče a přiklopená pečeme jednu hodinu na 160 °C.
  • 2
    Připravíme si omáčku - smícháme kečup, sójovou omáčku, med, teriyaki omáčku, chilli omáčku, whiskey a povaříme 5 minut.
  • 3
    Hotová žebra potřeme omáčkou a 10 minut pečeme na 200 °C. Poté znovu potřeme a pečeme dalších 10 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.