Medové rýžové nudle s paprikou a kukuřicí

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
466 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
12 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
4 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do zeleninového vařícího vývaru dáme nudle a vidličkou je oddělíme od sebe. Vaříme je 2 minuty, pak necháme ve vývaru další minutu a když jsou měkké, scedíme a necháme odkapat.
  • 2
    Omytou jarní cibulku s natí nakrájíme na tenká kolečka. Omyté papriky rozkrojíme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kostičky.
  • 3
    Sladkou sterilovanou kukuřici scedíme a necháme odkapat.
  • 4
    Ve woku na rozpáleném oleji s máslem zpěníme polovinu nakrájené cibulky. Přidáme med, promícháme a krátce smažíme. Pak přidáme pokrájenou papriku a minutu ji restujeme s cibulkou. Přimícháme kukuřici s nudlemi, ochutíme sójovou omáčkou a 3 lžícemi vína. Promícháme a rozdělíme porce na talíře. Každou porci posypeme pokrájenou cibulkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.