Medový koláč s ořechy

0 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
492 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
15 g
Sacharidy
92 g
Vláknina
2 g
Cukr
55 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy si nasypeme krupici promíchanou s práškem do pečiva, přidáme tekutý med a nahrubo nasekané vlašské ořechy. Vše promísíme a vypracujeme těsto, které nalijeme na olejem vymazaný plech.
  • 2
    Koláč pečeme v předehřáté troubě na 220 až 250 °C přibližně 10 minut, potom zmírníme teplotu na 170°C a dozlatova dopečeme.
  • 3
    Vychladlý medový koláč pokrájíme na trojúhelníky a podáváme ho s meruňkovým džemem nebo posypaný práškovým cukrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.