Meloun s jogurtem a javorovým sirupem
20 min.
Ingredience
- 1kusMeloun cukrový
- 1kusHrušky
- 100gramůČokoláda hořká
- 2lžíceSirup javorový
- 200mililitrůJogurt bílý
- 1lžíceCukr krupice
- 1kusMáta
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
267 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
10 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
3 g
Cukr
22 g
Postup přípravy
- 1Očištěný cukrový meloun nakrájíme na kostky a přelijeme oslazeným bílým jogurtem.
- 2Povrch pokapeme javorovým sirupem a každou porci ozdobíme omytou, na plátky nakrájenou hruškou, hoblinkami čokolády a snítkou máty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.