Meloun s lesními jahodami a pomerančovým likérem
15 min.
Ingredience
- 60gramůCukr moučkový
- 0,5decilitrLikér pomerančový
- 0,5lžíceCitronová šťáva
- 1kusMeloun Cantaloupe
- 250gramůJahody lesní
Počet porcí:
4Postup přípravy
- 1Menší ananasový - Cantaloupe meloun omyjeme, osušíme a odřízneme vršek. Vydlabeme zrníčka a poté vydlabeme dřeň, kterou nakrájíme na kostičky a odložíme do mísy.
- 2V sítu omyjeme lesní jahody, necháme je okapat a přidáme k melounu. Směs osladíme cukrem, pomerančovým likérem, promícháme a dochutíme citrónovou šťávou. Vše vrátíme do vydlabaného melounu, který dáme vychladit.
- 3Vychlazenou směs rozdělíme do pohárů nebo skleněných misek a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.