Meloun s portským
30 min.
Ingredience
- 1kusMeloun vodní
- 150mililitrůVíno portské
- 600mililitrůPomerančová zmrzlina
- 1kusPomeranče
- 20gramůCukr moučkový
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
363 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
3 g
Sacharidy
78 g
Vláknina
4 g
Cukr
61 g
Postup přípravy
- 1Větší meloun rozpůlíme a nožem vykrajujeme dužinu tak, aby vznikly melounové mističky. Každou zbavíme jadérek, pokapeme portským a posypeme trochou cukru. Dáme do lednice vychladit.
- 2Na talířek položíme vždy jednu melounovou mističku s portským a do mističky dáme pomerančovou zmrzlinu, kterou ještě ozdobíme plátkem pomeranče.
- 3Podáváme hodně vychlazené.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 26. 4. 2017
Meloun s portským
Skvělé na oslavu 🙂