Meloun s portským

30 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
363 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
3 g
Sacharidy
78 g
Vláknina
4 g
Cukr
61 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Větší meloun rozpůlíme a nožem vykrajujeme dužinu tak, aby vznikly melounové mističky. Každou zbavíme jadérek, pokapeme portským a posypeme trochou cukru. Dáme do lednice vychladit.
  • 2
    Na talířek položíme vždy jednu melounovou mističku s portským a do mističky dáme pomerančovou zmrzlinu, kterou ještě ozdobíme plátkem pomeranče.
  • 3
    Podáváme hodně vychlazené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 26. 4. 2017
Meloun s portským
Skvělé na oslavu 🙂