Meloun se šunkou

20 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
187 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
7 g
Sacharidy
13 g
Vápník
23 g
Železo
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Velký, zralý, žlutý meloun (cantalope) podélně přepůlíme a vydlabeme semínka.
  • 2
    Nakrájíme na čtvrtky, zlehka odkrojíme slupku a každou čtvrtinu rozkrájíme na 4 plátky.
  • 3
    Každý kousek obalíme plátkem šunky a přendáme na talíř.
  • 4
    Ihned podáváme s čerstvými fíky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 24. 4. 2017
Meloun se šunkou
Opravdu zajímavé 😉