Meloun se zázvorovým sirupem

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
117 kcal
Sacharidy
30 g
Vláknina
2 g
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do rendlíku nalijeme vodu, osladíme a přivedeme k varu. Čerstvý zázvor oloupeme, nastrouháme na jemno a spolu s mletou skořicí přidáme do vody. Vaříme tak dlouho, až bude mít tekutina sirupovou konzistenci. Odstavíme a necháme vychladnout.
  • 2
    Meloun rozkrojíme, pomocí lžičky vykrajujeme z dužiny kuličky, které nasypeme do mísy, zalijeme vychladlým sirupem a před podáváním vychladíme v lednici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.