Meloun se zmrzlinou

15 min.
Francie

Ingredience

    • 600gramůMeloun vodní
    • 20gramůCukr moučkový
    • 50mililitrůSherry brandy
    • 50mililitrůLikér Maraschino (Maraska)
    • 150gramůZmrzlina třešňová
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
149 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
4 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
525 mg
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Meloun rozkrojíme, dužinu bez jadérek nakrájíme na kostky, vložíme do skleněné mísy, posypeme cukrem, zakapeme brandy a likérem. Dáme do lednice dobře vychladit. Před podáváním přimícháme k melounu několik lžic ovocné zmrzliny. Podáváme ve skleněné míse, ve které jsme dezert připravovali.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.