Meloun v růžovém víně s jahodami

150 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
55 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
879 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z obou druhů melounu odstraníme semínka a vyřízneme dužinu. Pokrájíme dužinu na tenké plátky, vložíme do mísy. Přelijeme růžovým vínem a růžovou vodou. Promícháme opatrně, necháme zakryté 2 hodiny v lednici.
  • 2
    Rozpustíme jahody, promícháme s melounem. 15 minut necháme mísu v pokojové teplotě, aby se příchutě rozležely.
  • 3
    Vše dáme na jednotlivé talíře, ozdobíme okvětními lístky růže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.