Melounová želatina s rumem

20 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
144 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
1 g
Cukr
27 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z citronu okrájíme kůru a z půlky vylisujeme šťávu.
  • 2
    Smícháme 400ml vody s rumem, cukrem, agar agar, citronovou kůrou a šťávou. Směs asi 5min provaříme a poté odstraníme citronovou kůru.
  • 3
    Melounovou dužinu nakrájíme na malé kostičky a rozdělíme do malých misek. Zalijeme připraveným sirupem a necháme vychladnout. Až do podávání uchováváme v lednici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.