Melounová želatina s rumem
20 min.
Ingredience
- 200gramůMeloun vodní
- 100gramůCukr krupice
- 50mililitrůRum bílý
- 2gramyAgar
- 1kusCitrony
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
144 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
1 g
Cukr
27 g
Postup přípravy
- 1Z citronu okrájíme kůru a z půlky vylisujeme šťávu.
- 2Smícháme 400ml vody s rumem, cukrem, agar agar, citronovou kůrou a šťávou. Směs asi 5min provaříme a poté odstraníme citronovou kůru.
- 3Melounovou dužinu nakrájíme na malé kostičky a rozdělíme do malých misek. Zalijeme připraveným sirupem a necháme vychladnout. Až do podávání uchováváme v lednici.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.