Melounová zmrzlina

20 min.
Česká republika

Ingredience

    • 0,5kusMeloun vodní
    • 10lžicCukr moučkový
    • 2lžíceCitrónová šťáva
    • 2lžíceSmetana ke šlehání
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
229 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
2 g
Cukr
52 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dužinu z melounu vydlabeme, vypeckujeme a rozmixujeme.
  • 2
    Přisypeme cukr, přilijeme citronovou šťávu, smetanu a vše ještě promixujeme.
  • 3
    Směs vlijeme do kovové nádoby a necháme nejméně 3 hodiny mrazit. Každých 30 minut zmrzlinu promícháváme, aby se netvořily ledové krystalky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.