Melounový salát s letními jablky

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
272 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
11 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
4 g
Cukr
23 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Meloun omyjeme, odstraníme kůru, dužinu nakrájíme na kostky a zbavíme jader. Vložíme do salátové mísy.
  • 2
    K melounu přidáme oloupaná, jádřinců zbavená a na kostky nakrájená jablka, citronovou šťávu a cukr. Vše zamícháme a necháme asi 1 hodinu v chladničce rozležet.
  • 3
    Salát rozdělíme do misek, ozdobíme šlehačkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.