Mladé kuře v solné krustě

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
586 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
38 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Svazek bylinek dáme den předem do 1l studené vody. Přidáme limetkovou šťávu (1 lžíci), oloupanou, na kousky nakrájenou cibuli a omyté mladé kuře.
  • 2
    Druhý den vnitřek kuřete naplníme bylinkami z marinády.
  • 3
    Čerstvé bílky smícháme s krubou solí a částí směsi posypeme dno zapékací mísy nebo pekáče. Doprostřed položíme kuře a posypeme zbylou směsí.
  • 4
    Pečeme v troubě vyhřáté na 210°C asi 50 minut.
  • 5
    Před podáváním vzniklou solnou krustu narušíme lžící. Kuře překrojíme na poloviny a pokapeme zbylou limetkovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.