Mleté maso po zahradnicku
100 min.
Ingredience
- 500gramůMaso mleté - mix
- 1000gramůBrambory vařené ve slupce
- 2kusyCibule
- 2lžíceOlej rostlinný
- 400gramůLečo sterilované
- 150mililitrůSmetana
- 3kusyVejce slepičí
- 80gramůSýr Eidam cihla 40%
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceTuk
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
518 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
32 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Ve slupce uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky.
- 2Na oleji osmahneme nasekanou cibuli, přidáme mleté maso, osolíme, okořeníme paprikou a osmahneme. Podusíme asi 20 minut.
- 3Připravené brambory smícháme s lečem a podušeným mletým masem. Směs vložíme do tukem vymazané remosky a zapékáme asi 20 minut.
- 4Potom vše zalijeme směsí vajec rozšlehaných ve smetaně a strouhaného sýru. Pečeme ještě 30-40 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.