Mokrý čokoládový koláč

0 min.
Finsko

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
5704 kcal
Bílkoviny
65 g
Tuky
393 g
Sacharidy
491 g
Vláknina
21 g
Cukr
291 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozmixujeme nebo rozdrtíme sušenky.
  • 2
    Nastrouhanou čokoládu rozehřejeme v hrnci s 60g másla, přidáme sušenky a spojíme dohromady.
  • 3
    Přendáme do formy a upěchujeme na dno. Dáme minimálně
  • 4
    na půl hodiny vychladit.
  • 5
    Rozehřejeme hořkou čokoládu se zbytkem másla a necháme vychladnout. Vejce vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme smetanu a
  • 6
    vychladlou čokoládu. Nalijeme na sušenkový základ dáme do předehřáté trouby na 180°C a pečeme asi 45 minut.
  • 7
    Podáváme s čokoládovým krémem nebo samostatně.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.