Mořská rybí polévka
22 min.
Ingredience
- 2lžíceKoriandr čerstvý
- 250gramůHřebenatka
- 1,25litryVývar rybí
- 1kusCitronová tráva
- 200gramůKrevety tygří - loupané
- 0,25lžičkaChilli koření mleté
- 5kusůCibulka jarní
- 1špetkaZázvor mletý
- 0,5kusLimetková kůra
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
210 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
4 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
657 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Do woku nalijeme vývar, přidáme citronelu, kůru, zázvor a chilli koření. Vaříme 15 minut na mírném ohni. Vývar přecedíme a přivedeme k varu. Přidáme na délku nakrájené cibulky, hřebenatky a na půl rozkrojené krevety a 2 minuty vaříme.
- 2Na závěr zasypeme koriandrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.