Mořské plody v zázvorovém vývaru

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
351 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
17 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na mírném ohni povaříme po 10 minut tři litry vody s rybí omáčkou a oloupaným, na menší kousky pokrájeným zázvorem. Vývar prolisujeme přes sítko. Koriandr opláchneme, otrháme z něj lístky.
  • 2
    Mrkev, pórek i cuketu omyjeme, očistíme a nakrájíme na plátky, limetku překrojíme napůl, houby očistíme, pokrájíme na tenká kolečka.
  • 3
    Krevety, garnáty a rybí maso omyjeme, osušíme.
  • 4
    Mořské plody, rybí maso i zeleninu dáme na pánev, podlijeme zázvorovým vývarem a přivedeme k varu. Vaříme na mírném ohni cca 5 minut. Pokrm posypeme lístky korandru a pokapeme olivovým olejem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.